Viatge a Gàmbia i Senegal



El proper diumenge inicio el meu primer viatge com a Solidafrika. Arribo a Banjul, Gàmbia, i d’allà directe cap a Kafountine, a Senegal. Amb el mes i mig que estaré per aquests dos països visitaré diferents allotjaments i serveis de turisme responsable i solidari. Ja he contactat amb un vintena, i espero que un cop allà en trobi més.


A mesura que conegui els llocs aniré penjant en el bloc tota la informació. Entre la informació que descriuré, explicaré el servei que ofereixen, la qualitat, els preus, la persona responsable, el projecte que porten a terme així com una explicació de com arribar-hi amb transport públic. També inclouré, sempre que es pugui, fotos de cada indret.


La idea del bloc és facilitar la informació per aquells que de manera independent volen viatjar per aquests països. Els llocs el trio jo, segons la informació que he trobat per internet o que m’han facilitat altres persones. Si tot va bé, i puc continuar amb Solidafrika, m’agradaria anar viatjant a d’altres països de l’Àfrica i anar ampliant aquest tipus d’informació. Tot dependrà de si laboral i econòmicament ho puc fer. Si algú té alguna sugerència respecte el bloc o alguna informació sobre algun allotjament o servei de turisme solidari per aquests països estaré molt agraïda.